lauantai 5. heinäkuuta 2014

Heinäkuu

Mä tein sen! Suoritin pari viikkoa sitten sen Race for Lifen, 5km mutaesteradan. Oli upea päivä, vähän ehkä turhankin lämmin, tosin muta viilensi kivasti. Matka meni kyllä ihan kävellen, mutta oli silti niin hauska kokemus, että eiköhän ensi kesänä uudestaan!

Viime viikonloppu meni toisen Race for Lifeen osallistuneen, T:n veljen kihlatun polttareissa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta kun olin noinkin pitkään erossa Ipanasta ja tuo oli kyllä paras mahdollinen tapa saada vähän omaan aikaa! Vietettiin kaksi yötä kylpylähotellissa, syötiin hyvää ruokaa ja juhlittiin. T ja Ipana pärjäsi mainiosti kahdestaan, tosin siitä ei missään vaiheessa epäilystä ollutkaan.

Vaan ei se muka kiireinen kesä vielä tässä ole. Ensi viikonloppuna on ne häät, joissa T on best man. Ja kun sieltä tullaan takas, saadaan avaimet uuteen kotiin! Tästä en olekaan vielä tainnut täällä mainita! Muutamme nimittäin kahden T:n nuoremman siskon kanssa yhteen. Toinen tulee väliaikaisesti vuodeksi asumaan ja toinen, no, katsotaan miten käy, mutta mitään aikarajoja ei ole vielä asetettu.

Löysimme tuhannen mutkan kautta talon, jossa on tilaa kaikille ja jonka vuokra on vain hitusen enemmän kun meillä nyt, joten kaikkien asumiskulut melkeinpä puolittuvat (meidän ainakin!). Meillä toiveena olisi saada vihdoin jotain säästöjä kasaan, jotta sitten joooooskus eeeeeeehkä mahdollisesti voisimme vihdoin harkita oman talon ostoa. Mutta nyt ensin pääsemme tutustumaan perheen kanssa asumiseen. Sen negatiiviset puolet ovat kyllä takaraivossa tiedossa, mutta olen tehnyt tietoisen päätöksen keskittyä vain niihin positiivisiin!

Uudet tuulet siis, joten annoin blogillekin pienen kasvojenkohotuksen ;)

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon seka raceilusta, uudesta kodista, etta uudesta blogin ulkonaosta :) Ihanan kuuloiset polttarit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!