lauantai 20. syyskuuta 2014

Viikko 1

Voihan sanonko minkälainen viikko takana! Vai sanonko vaan, että lauantai, olethan sinäkin vielä olemassa :)

Maanantai - ihan kiva alku viikkoon, kun sain tiedon siitä, että palkankorotus on mennyt läpi. Saan nyt samaa palkkaa kun muutkin samaa hommaa tekevät. Ärsyttävää toki, että olen jo vuoden ajan saanut vähemmän palkkaa kun muut, mutta energia ei taida riittää tappelemaan asiasta. Sitä paitsi täällä taitaa olla ihan laillista olla epäreilu ja kohdella työntekijöitään miten sattuu. Vaikka £266 on iso summa, ei se ehkä ole kaiken sen tappelun arvoinen.

Äiti ja sisko, T sai ihan kunnolla satikutia, että meni pistämään Ipanan tuo mekko päällä tarhaan! 
Tiistai - iltavuoro. Jätin auton vahingossa sellaiseen paikkaan parkkiin, että sinne olikin portit menny kiinni, enkä työpäivän päätteeksi päässyt takaisin autolleni! Noloa, kyllä, mutta eipä siellä missään ollut minkäänlaista tiedotusta siitä, että portit menevät kiinni ja että kukaan ei myöskään voi niitä tulla avaamaan. Onneksi Vanhempi oli kotona ja pääsi hakemaan mut töistä kotiin.

Keskiviikko - Reipas tunnin kävelymatka töihin heti aamusta, mikäs sen parempaa.Lisäksi illalla rikoin ihanan mukin, minkä äiti osti mulle vierailunsa aikana! Grr!Torstai - Olin melkein kaksi tuntia myöhässä töistä, koska Ipanalle puhkesi ilkeän näköinen ihottuma ja jonotettiin tohtorin vastaanotolla yli tunti. Siitä puoli tuntia meni puhelimessa roikkueassa, kuuntelin kun vakuutusfirman tyyppi luki läpi sopimusehtoja. Se on ärsyttävää kun tietää miksi niiden pitää ne lukea ja miksi minun pitää ne kuunnella, mutta kun se on niin puuduttavaa - satavarmasti kummallekin.

Perjantai - Muuten suht normaali päivä, paitsi että piti tehdä ne torstain tunnit takaisin, eli homehduin työpaikalla yli 10 tuntia, perjantaina. :(
Sentään Ipana on viihtynyt tarhassa tosi hyvin. Ei kuulemma ole ikävöinyt ollenkaan. Enkä minäkään ihan niin pahasti kun luulin, sillä tarhassa on käytössä tuommonen järjestelmä, jonka avulla vanhemmat pääsee katsomaan kuvia päivän ajalta. Sinne myöskin kirjataan ylös satunnaisia havaintoja ja sitten toki päivän päätteeksi raportti niistä tärkeimmistä - syömiset, vaipat ja nukkumiset. Tosin meidän rinsessa ei kuulemma eilen paljoa päiväunista välittänyt vaan jatkoi touhujaan kun muut kuorsaili.

Toivon kovasti, että seuraava viikko menee vähän paremmin!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa haastavalta viikolta! Mutta vahanko ihana tuo tarhan nettisysteemi! Meillakin on sellainen, mutta sinne tulee kerran viikossa vaan sellainen kooste ryhman viikosta, ei mitaan noin yksityiskohtaista. Kuvia tulee onneksi useammin. Itse katselen aina niita kuvia ikavoidessani toimistolla meidan pikkumies.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo teidänkin systeemi parempi kun ei mitään! :) Auttaa kyllä pahimpien vierotusoireiden suhteen se, että voi tosiaan salavihkaa netistä lukea kuulumisia kesken työpäivän. <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!