lauantai 7. maaliskuuta 2015

Jos menisimme kahville...

Bongasin idean Linnunpesän kaltaisesta ja ajattelin sen olevan oiva keino kertoa kuulumiset :)

Jos menisimme kahville, olisin jo etukäteen päättänyt ottaa vanilijalaten, mutta kun on tilaamisen aika, pohtisin jos sittenkin ottaisin ihan vaan tavallisen kahvin. Näkisin jonkun uuden kahvin tarjouksessa ja harkitisisin sitä, kunnes sitten tilaisin sen vanilijalaten, tän kerran.

Jos menisimme kahville, hamstraisin servettejä ja niitä pahvitikkuja millä on tarkoitus sekoittaa kahvia. Niitä tarvii ainakin viisi, että saa kunnon sekoitus-actionin aikaan. Olisin iloinen jos on tarjolla ihan lusikoita. Kahvia on pakko sekoitella vähän väliä. Täällä briteissä harvemmin on teelusikoita tarjolla.

Jos menisimme kahville, kertoisin kuinka rakastan kahvia ja että silloin tällöin yritän rajoittaa kahvinjuontiani. Tällä hetkellä siitä ei ole kuitenkaan toivoakaan, koska töissä kahvikuppi on melkein aina täynnä kuumaa tai vähemmän kuumaa kahvia. Jos vähemmän kuumaa niin sitten käyn hakemassa uuden kupillisen.

Jos menisimme kahville, varmaan ensimmäinen puheenaihe olisi kihlasormukseni, sori! Ihastelisin sitä kuitenkin vaikka yritänkin olla ihan casual ja no big deal. Koittaisin kuitenkin saada kihlauutiset käsiteltyä nopeasti, koska en haluaisi, että koko kahvittelu on pelkkää hehkutusta uutisistani, mutta jos kysyisit, vastaisin.

Jos menisimme kahville, mainitsisin että olen menossa Suomeen juhannukseksi, mutta T ei saa haluamaani kahta viikkoa kesäkuussa vapaaksi. Toisen niistä saisi. En tiedä haluaisinko mennä joko täysin kahdestaan Ipanan kanssa tai edes niin, että T tulee mukaan viikoksi ja lähtee takas kesken kaiken. Kumpikaan ei ole toista parempi vaihtoehto!

Jos menisimme kahville, toivoisin ettet kysy miten minulla menee töissä sillä en haluaisi alkaa kertoa tarinoita idiooteista, joiden kanssa joudun päiväni viettämään. Kun aina en edes tarkoita niitä asiakkaita.

Jos menisimme kahville, ja olisin liikenteessä ilman Ipanaa, saisimme varmasti kahvitella jokusen tovin. En unohtaisi mainita miten aika lentää kun tekee jotain mieleistä!

...Ja vaikka Ipanakin olisi mukana, uskoisin haluavani toisen kupin kahvia. Jos ei nyt samassa kahvilassa niin jossain muualla sitten. Joku trendikäs lapsiystävällinen paikka, missä saisin heittää Ipanan pallomereen ja nauttia kahvistani!

Jos menisimme kahville, miettisin kuinka kivaa tässä onkaan nyt olla vaikka vielä kotona ollessa stressasin lähtöä.

Jos menisimme kahville, huomaisin ihanan paitasi/kenkäsi/kaulakorusi/kellosi tms. ja ihastelisin sitä ääneen.

Jos menisimme kahville, riippuen miten hyvin tunnen sinut, kysyisin myös perheesi kuulumisia. Toivon, että ymmärrät minun olevan siitä aidosti kiinnostunut!

Jos menisimme kahville, pienten hiljaisten hetkien aikana ajatukseni harhailisivat muualle ja seuraisin ympärillämme olevia ihmisiä. Sitten poimisin jonkun mielenkiintoisen huomaamani asian, tapahtuman, minkä lie ja kertoisin sinulle siitä.

Jos menisimme kahville, ainoa kohta missä katson kelloa, on se kun lähdemme eri teille. Ellet sitten kesken kahvittelujen nimenomaan kysy paljon kello on. Tai jos tapahtuu jotain odottamatonta, kuten onkin jo pimeä vaikka kello oli just vasta 14.00. Jos kahvilan seinässä on jossain kello, yrittäisin istua niin, etten näe sitä.

Jos menisimme kahville, päättäisin sen sanomalla kuinka olisi ihana jos voisi viipyä loputtomiin ja harmi, miten nopeasti aika taas meni.

Mitenkäs teidän muitten kahvilla käynnit?

8 kommenttia:

 1. Paljonpaljon onnea kihlaparille :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastetta pukkaa taas :) http://sugarantelope.blogspot.com/2015/05/liebster-award-discover-new-blogs.html

   Poista
 2. Ihanasti kerrotut isot uutiset! Hurjasti onnea! <3

  VastaaPoista
 3. Onnea kyyhkyläisten elämäntaipaleelle!

  VastaaPoista
 4. Kääk, tästä on jo yli vuosi kun tämän kirjotin! Ja niin kauan tämä blogi on ollut autiona! :O

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!