sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Durdle Door

Herättelen blogia taas vähän eloon. En uskalla luvata miten pitkäksi aikaa, tämä voi jopa olla ihan yhden illan juttu, mutta katsotaan nyt :)

Käytiin kuitenkin eilen vihdoin katsomassa yhtä Dorsetin tunnetuimmista nähtävyyksistä, Durdle Dooria (tai Dumbledorea niinkun T tykkää sanoa!), ja pakko jakaa kuvia sieltä! Täällä on kans eräänlainen helleaalto menossa, eilen ja tänään on ihan 22-24 astetta lämmintä, kirkkaat taivaat, joten oli niin täydellinen päivä käydä katsomassa kauniita Jurassic Coast -maisemia.
Jo parkkipaikalla tuli semmonen olo, että on jossain ihan erityisessä paikassa, vaikka sieltä ei edes näkynyt muuta kun meri. Mutta onhan se merikin jo niin ihana näky, että ihan sielu lepää, heh ;)


Istuttiin rannalla parisen tuntia, missä Ipanaa viihdytti pienet kivet sillä aikaa kun me aikuiset vaan löhöiltiin. Mun teki mieli ottaa niitä kiviä kasseittain kotiin, mutta en kyllä ikinä olisi jaksanut niitä kantaa takas autolle.

4 kommenttia:

 1. Hei, ihanaa lukeaa pitkästä teidänkin kuulumisia tätäkin kautta :D
  Selvästi olet tullut äitiisi ja siskoosi - kai olen kertonut mun kivikokoelmasta, joka mulla oli silloin aikanaana, ennen kuin me muutettiin kaupunkiin? Ja vieläkin harmittaa, kun jätin sen "pöllökiven" sinne teidän pihalle, sehän on jo hukkunut muiden pöllöjen eikun siis kivien sekaan!

  Tuo lohikäärme/merihirviö mikälie on upea!

  - Sisko -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin yrittää etsiä sitä pöllökiveä tässä vielä ennen kun muutetaan taas, mutta en mä kans usko, että sitä enää löytyy :D

   Poista
 2. Onpa kaunista! Kylla tosiaan sielu lepaa noissa maisemissa :) Kiva, kun olet taas kirjoitellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katsotaan jos sais pidettyä vauhdin päällä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!